Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Популярният актьор Камен Воденичаров говори във вечерното шоу на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПопулярният актьор Камен Воденичаров говори във вечерното шоу на
Коментари Харесай

Камен Воденичаров: С Милен Цветков сме от първи клас заедно. Като че ли нещо беше убито и в мен вчера

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Популярният артист Камен Воденичаров приказва във вечерното шоу на Слави Трифонов по " 7/8 ТВ " за своя дълготраен другар Милен Цветков, който нощес почина в злополука.

" В интерес на истината аз бих предпочел милиони пъти повече в този момент да си бъда у дома и да ви виждам по какъв начин вие поддържате връзка и по какъв начин споделяте, как се смеете, по какъв начин провокирате, тъй като Милен сигурно е човек, който беше занаятчия на това да намира способи да ни показа десетките тези, да ни вкара в полемика, да нервира, да задава такива въпроси. Задаваше от време на време даже нелогични въпроси, предизвикваше те крепко, единствено и единствено, с цел да стане същинска полемика, да изкара от събеседника си това, което единствено един същински публицист може да направи ", сподели Воденичаров.

Тук Слави Трифонов напомни, че познава Цветков от напълно друго място, отвън медиите. " Аз го познавам от едно кафе на Попа, където той продаваше сандвичи. Той беше студент и работеше в допълнение, с цел да си изкарва прехраната, продавайки сандвичи ", сподели Трифонов, а Воденичаров продължи: " Да, даже направихме репортаж тогава в " Ку-ку ". После той стартира да идва в предаването. Аз го познавам от дете, от първи клас сме съученици. Моите родители и неговият татко са близки. Неговата майка си отиде рано и той беше отгледан от Чичо Виктор, един доста мощен човек. Много е мъчно да загубиш непосредствен другар, макар че в полза на истината в последните  години сме се чували единствено по празници, да се поздравим. Но сякаш нещо беше убито и в мен през вчерашния ден ".

" Аз мисля, че тази му пристрастеност да те вади от време на време от обувките, което пък му беше и чара, това би трябвало да запомним и да го носим. Това да вършат и всички сътрудници в медиите. Ужасяваща история е, аз мисля, че той беше, много подигравателен. Понякога и безсрамен. И доста самоироничен. Той ужасно доста се радваше на сина си, на второто си дете. Тъй като той е дребен, Милен се майтапеше, че другите деца споделят, че дядо му е пристигнал да го вземе от учебно заведение ", сподели още Воденичаров.

Запитан от Слави " кой го умъртви? ", той отговори: " Физическият му палач е явен - един дрогиран юноша с голяма скорост, който се врязва в спрелия му автомобил на необятно кръстовище. Но и посред Великден, това е някакъв знак. Уби го доста от всичко това, против което той се бореше и опитваше да прави репортажите си, следствията си. Това с което ти стартира - простащината, безотговорността, безнаказаността, неналичието на правдивост. Защото в случай че е ясно, че има правдивост, в случай че е ясно, че наказванията дават отговор на действията, и в случай че това се е случвало в последните 30 години, няма да има такова дръзновение против това един човек да се качи дрогиран и да кара кола с гневна скорост в града. Уби го и нашето безразличие като общество. Уби го и... в случай че той тук беше, щеше да каже толерантността към опиатите. Трябва да си признаем, че даже да има закони, ние сме толерантни към по-леките. Липсата на промени, недокарването до завършек на неща, които са захванати, изоставането на произвола на ориста на съдбините на страната. Точно това е най-голямото предизвикателство в този момент - дали нашето потомство на 50 годишните и тези към нашите години, това е предизвикването на тази гибел, измежду ковид - дали ние ще имаме задоволително мощ да се съберем и да се опитаме да доведем до край незавършените неща ", сподели Воденичаров. 

Тук Слави Трифонов сподели: " Същите, които в този момент настояват, че той е свободен, го махнаха, тъй като той е свободен. Какво да се вършим на луди? Това е реалност. Той направи един репортаж в " Нова телевизия " за остров на Бойко Борисов в Гърция. И го махнаха. Това е действителността. Аз се прибирах всяка вечер до момента в който работех в БТВ, и като се прибирах тъкмо хващах неговото шоу. И си го гледах, тъй като той даваше свободната позиция. Няма " харесва ми ", " не ми харесва ". Той това правеше. Аз се забавлявах  - както взимаше изявленията от политици, по този начин и от плейметки. Аз се забавлявах, тъй като предизвикваше и едните и другите. Хилеше им се в лицето и споделяше - " И кво в този момент? " Той беше темперамент. Махнаха го за това - тъй като направи репортаж дали Бойко Борисов има гръцки остров. Някой там му обясняваше. Даже не съм сигурен, че направи репортаж, а някакъв човек беше поканил, който нещо обясняваше. Тъпо е, че... какво да кажеш, една минута по-рано да беше излязъл, или една минута по-късно. Това е съвпадане. Но о друга страна съвпадане ли е, че някакво наркоманче на 22 години, което прави каквото си желае със суперлуксозна кола, дадена му от майка му, да излезе, да се дрогира и да се качи на колата. Няма спирачен път. Това случайност ли е? Не, не е. Защото този, в случай че не беше умъртвил Милен, щеше да убие някой различен. Това е несъмнено. В кола, в която можеше да стои майка с дете и така нататък Само да напомня, че депутатите на Воля и Движение за права и свободи желаеха понижаване на глобите за дрогирани водачи. Това е реалност. На 10 януари, мисля, че е ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР